Mandskabsledermøde fredag d. 9 august kl. 20:00

Løbsafvikling: Der roes efter DFfR’s kaproningsreglement.

På forsøgsbasis har Kaproningsudvalget besluttet, at kaproningsreglementet for kortbaneløb skal
Uddybende: Det drejer sig om §2.4 - §25.5 og 6 samt §26.9. Materiel skade i startzonen.

Priser: 1x 120 kr., 2x og 2- 140 kr., 4x/4x+/4- 170 kr. og 8+ 235 kr.
Max. tilmeldingsbeløb pr. klub kr. 3500.

Regattatider, indledende: lørdag kl. 08:00 og søndag kl. 07:00.

Regattatider, finaler: lørdag kl. 13:00 og søndag kl. 11:00

Der er 5 min. imellem alle løb
Løb 101, 102, 112, 113, 124, 125, 137, 138, 152, 201, 202, 212, 213, 224, 225, 237, 238 og 250 er gratis.
Roere i disse løb må ikke have startet ved andre regattaer før (undtagen Edon ved Copenhagen Regatta).

Medaljer til 1, 2 og 3 i mesterskabsløb, til 1 og 2 i A-finaler med min. 6 deltagere. I B, C og D-finaler medaljer til vinderen.

I TU-løb er der præmier til 1, 2 og 3 i alle A-finaler.

I lørdagens løb roes kun A-finaler.

I løb 141 og 142 skal der være tilmeldt mindst 3 hold for at udløse et årgangsmesterskab.

Indledende heat i lørdagens cup-løb roes på 1000 m.

Løb 153 8+ for Jun. C og B roere, drenge og piger er en festlig afslutning med gratis tilmelding.
Holdene sættes på dagen på tværs af klubber, alder og køn af regatta ledelsen.

Løb 215 og 226 kan roes i hhv. 4x+ og 4x- med handicap 5 sekunder.

Senior begynderklassen er forbeholdt roere, der max. har deltaget i 5 nationale regattaer, og som aldrig har været udtaget til DFfR’s landshold eller har deltaget i internationale regattaer.

Der roes efter DFfR’s heatordning både lørdag og søndag med undtagelse af TU-cup løb søndag. I tilfælde af enetilmelding overflyttes der så vidt muligt til andet løb.

Indkvartering: Teltplads ved rostadion.

Forplejning: se hjemmeside.